Logo

Frietjes haalt u bij frituur Pat@Frit in Vossem! we zijn open van woensdag t/m zondag!

Share

Pat@Frit in Vossem

Zin in de echte knapperige Belgische frietjes? Ga dan langs bij frituur Pat@Frit en laat u verleiden door de heerlijke geur en vooral de dagverse bereidingen.

Onze menukaart

Onze specialiteiten

Bij Pat@Frit in Vossem onderscheiden we ons van andere frituren door onze klantvriendelijkheid, ons hartelijk personeel en het gezellige karakter van onze zaak. Daarnaast zorgen we graag voor de nodige afwisseling wat betreft onze verschillende specialiteiten en snacks, zodat u nooit op uw honger blijft zitten.

Op ons menu prijkt voor iedere goesting wel een gerecht of een snack. Uiteraard kunnen liefhebbers van frieten hun hartje ophalen in ons frituur in Vossem, maar ook wie eens en andere delicieuze snack wil bestellen, is meer dan welkom bij Pat@Frit. 

De versheid van onze producten zal u meteen ontdekken bij zowel onze frieten, onze hamburgers als onze bijgerechten. Met onze nauwkeurig uitgekozen ingrediënten bedienen wij u graag en laten we u kennis maken met onze verrukkelijke specialiteiten. 

Frietjes

Het belangrijkste in een frietkot zijn uiteraard de frieten. Frietjes uit de diepvriezer, zijn bij ons dan ook compleet uit den boze. Al onze goudgele frietjes zijn ambachtelijk gemaakt om onze klanten steeds een knapperig resultaat te kunnen garanderen. 

Hamburgers

Eens zin in een echte, rijkelijk gevulde hamburger? Search no more! Onze specialiteiten zijn de Texasburger – een verrukkelijke snack bereid met een verse rundshamburger - en de Megaburger. De naam zegt het zelf: met deze grote hamburger tussen een vers gebakken broodje met groentjes, sla, tomaat, komkommer en saus naar keuze, zal u sowieso voldaan weer huiswaarts keren! 

Bijgerechten

Om uw maaltijd helemaal af te maken, bereiden wij ook onze bijgerechten zelf. De liefhebbers van klassieke frietjes met vers gemaakt stoofvlees en mayonaise zullen zich helemaal thuis voelen bij ons. Onze balletjes in tomatensaus en vol-au-vent worden eveneens dagelijks in onze keuken bereid. 

Frieten en snacks

Een klein hongertje of toch grote honger? Een simpel bakje goudgebakken frietjes of maakt u liever uw keuze uit ons assortiment vegetarische en niet-vegetarische snacks? In Pat@Frit in Vossem scheppen wij voor u verse frieten in verschillende porties en serveren we gevarieerde snacks, van mitraillettes tot mini-loempia’s tot veggieburgers. 

Gerechten

Ook voor klanten die eens iets anders willen proeven dan lekkere frietjes, hebben wij elke dag wat lekkers in huis: een vers bereide hamburger, heerlijk stoofvlees en vol-au-vent zijn maar enkele van onze specialiteiten. Ook een fris, gezond slaatje behoort tot de mogelijkheden. 

Dranken

Een rijkelijke maaltijd moet u kunnen doorspoelen met een gekoeld drankje. Neem plaats bij ons binnen of op het terras en bestel bij uw eten één van onze frisdranken. U kan ook genieten van alcoholische dranken, zoals onder andere onze lekkere witte, rode en rosé wijnen.