Logo

Frietjes haalt u bij frituur Pat@Frit in Vossem! we zijn open van woensdag t/m zondag!

Page : TERRAS

Share

Pat@Frit in Vossem

Zin in de echte knapperige Belgische frietjes? Ga dan langs bij frituur Pat@Frit en laat u verleiden door de heerlijke geur en vooral de dagverse bereidingen.

Onze menukaart

Een terrasje doen terwijl u een hapje eet

Van onze afhaalmaaltijden kan u uiteraard thuis genieten. Proeft u liever onze delicieuze maaltijden ter plekke? Ons frituur beschikt over meerdere troeven voor een aangenaam diner, zoals onder andere een ruim en gezellig terras in een rustige omgeving. 

Interieur

Uw bestelling kan u steeds bij Pat@Frit binnen eten. In ons vernieuwd en modern interieur dat een landelijke sfeer uitstraalt, is het hoe dan ook aangenaam vertoeven. In ons frituur hebben we plaats voor 22 klanten die rustig hun keuze kunnen maken aan de hand van een overzichtelijke prijslijst op ons televisiescherm. 

Terras

Wenst u een terrasje te doen in combinatie met het nuttigen van uw lekker gerecht? Zet u dan bij mooi lente- en zomerweer op ons ruime terras met 16 plaatsen. U komt terecht in een mooie omgeving waar u met het gezin of met vrienden rustig kan tafelen en kan nagenieten met een drankje. Uw auto kan u veilig parkeren op onze priv├ęparking


Een terrasje doen in Vossem met heerlijke frieten of een hamburger... Wat wilt u meer om optimaal te genieten van een zeemzoete zomerse dag? Kom gerust eens langs bij Pat@Frit en voel u meteen in vakantiesfeer op ons terras!